Душові канали для готелів

Сучасний готель-Це досить складний організований об'єкт, при реалізації якого використовується накопичений роками будівельний і дизайнерський досвід. Найважливішим моментом є внутрішнє оснащення номерів. Саме якість оснащення номерів сформує більшу частину враження від готелю.                                                                                                

Рівень і комфортабельність готелю багато в чому визначається наявністю ванної кімнати і її облаштуванням. Якщо раніше вона вважалася, як допоміжне приміщення, сьогодні ж ванна кімната стала нагадувати спа-салон зі всякими штучками.

Ванна кімната - окремий простір номера, так як вона несе в собі гігієнічні та естетичні функції. Складно не погодитися з тим, що душ - це незамінний спосіб розслабитися під час бізнес поїздки або після прогулянки під час туристичної поїздки. Душ розслабляє тіло, відновлює тонус і покращує емоційний стан людини. У вбиральні все повинно бути зручним і функціональним.       
У готелях Європи за останні кілька років великою популярністю стали користуватися душові кабіни без піддону зі скляною перегородкою. Виглядає елегантно, витончено, без зайвих деталей. Дана конструкція зарекомендувала себе своєю практичністю. Відпочиваючі з дітьми, люди похилого віку або з захворюваннями, які обмежують рухливість, полюбили такий варіант за простоту використання і відсутність необхідності переступати через бортик ванною або піддону. 

Одним з елементів душової є душовий канал для стоку води.

Правильний вибір душового каналу для готелів дозволяє обійти багато неприємних ситуацій. Для того, щоб уникнути затопленої ванної кімнати, слід підібрати лоток з пропускною здатністю, що перевищує обсяги води з найбільшої лійки душа. Також необхідний правильний монтаж.

 

Крім цих нюансів, канал повинен підходити під інтер'єр приміщення. Від цього залежить привабливість ванній і всього інтер'єрного ансамблю в цілому.

Головними вимогами є: безпека, надійність і простота використання.

Розглянемо кілька видів душових каналів, які ми пропонуємо:
 

1. Лотки з фланцем - прямокутна рамка по периметру корпусу лотка і без фланця. Він буває горизонтальним і вертикальним, останній відмінно підійде для монтажу біля стіни.

2. Моделі з герметизуючою стрічкою - забезпечує захист від проникнення вологи і не дає розтектися гідроізоляції під час монтажу.

3. Якщо ви не знаєте, з якого боку лоток буде підключатися до каналізаційної труби, можна придбати сифон з поворотом на 360 градусів, який підключається до труби з будь-якого боку.

4. Для монтажу зливу в кутку вибирайте кутовий трап. На відміну від звичайного трапа, не потрібно робити ухил з чотирьох сторін. Має горизонтальний сифон.

5. У наших каналів відведення на трубу DN 50. Швидкість зливу води - 32л/хв. регулюється висота ніжок, в залежності від моделі-комбінований гідрозатвор або сухий.

6. Варіанти решіток з нержавіючої сталі: "дощ», «квадрат», «хвиля»і "під плитку".

7. Якщо ви хочете підключити лоток по периметру душової зони або в проході, можна вибрати канал без фланця.


Сучасні готелі вже не розміщують ванні в санвузлах. Сьогодні такий варіант можна зустріти в п'ятизіркових готелях або в заміських резиденціях. Саме душ, а не кабіна з піддоном більше підходить для міських готелів. Причина-незручно обслуговувати і мити. Вдалий варіант-зробити душову зону з лотком і спеціальним скляним огорожею.

Готелі діляться на кілька категорій:

  • Категорія з 1 зіркою – застосовуються недорогі будівельні матеріали. На кожному поверсі Загальний туалет і ванна кімната.
  • Категорія 2 зірки-використовуються недорогі матеріали та обладнання, але функціональні. У 50% номерів повинен бути повний санвузол, в інших номерах загальна ванна і туалет.
  • Категорія 3 зірки – фасад будівлі повинен відповідати архітектурі вулиці, на якій він розташований. Сантехніка в таких санвузлах середньої вартості. В кожному номері є санвузол.
  • Категорія 4 зірки – використовуються дорогі будівельні матеріали та обладнання. В санвузлах розміщується дорога сантехніка.
  • Категорія 5 зірок – приміщення і санвузли обладнані з найдорожчих матеріалів. Унікальний дизайнерський інтер'єр. У таких апартаментах повний санвузол: ванна, душ, унітаз, умивальник. Площа ванної кімнати повинна бути не менше 4-5 м2.


Добре спроектована і стильна ванна кімната-визначає половину успіху готельного номера в цілому. З таких деталей, як душовий канал, змішувачі, оздоблення номера і складається Категорія зірковості Готелю.