Де купити трапи для душу

Наша компанія пропонує широкий асортимент душових трапів, орієнтованих на установку в домашніх душових, а також місцях громадського користування і на підприємствах. Серед асортименту можна вибрати трапи з різною пропускною здатністю, в тому числі і для хімічних виробництв, компаній харчового сегмента і фармакологічної орієнтованості. Про те, який саме трап вибирати із запропонованих нами — і піде мова. Підготували короткий огляд трапів, які можна купити за допомогою нашого сайту.

Точкові трапи

Це найпростіший і в той же момент універсальний вид душового водовідведення. Виходячи з назви, легко припустити: такий трап виводить воду точково, і монтувати його можна в будь-якій частині приміщення. Оптимальною вважають установку в центрі душової зони.


Точкові трапи мають вертикальну або горизонтальну конфігурацію, відповідають стандартам каналізаційних труб 50 мм і 100 мм Каркас трапа може бути зроблений з міцного пластику або нержавіючої сталі. Перші-дешевше, другі — більш міцні і довговічні. Ще в комплект входить сифон і декоративна решітка. Сифони бувають гладкими або гофрованими, що дозволяє вкоротити сифон до потрібного розміру в процесі установки. Решітки виробляються з пластику, нержавіючої сталі, іноді — чавуну. Перші два варіанти оптимальні для домашнього користування, чавунні решітки розраховані на підвищені навантаження, і здатні витримувати до 1300 кг маси.
 


Купити точкові трапи можна за допомогою замовлення через сайт, а якщо сумніваєтеся у виборі — варто зателефонувати. Фахівці проконсультують і допоможуть вибрати оптимальний варіант трапа для ваших потреб.
 

Кутові трапи

Такі водовідводи монтують в кутку ванних і часто виробляють у формі трикутника. Від точкового трапа кутовий відрізняється тільки стильним зовнішнім виглядом. А ось монтаж кутовий конфігурації-простіше, так як ухил варто робити тільки в одну сторону — у напрямку до кута.


Звернути увагу варто на кутові трапи під плитку: це означає, що в трапі є спеціальний паз, в який можна вставити керамічну плитку, кахель або мозаїку — і трап буде практично непомітним. Кутові трапи виробляють з тих же матеріалів, що і точкові, відповідно цінова політика — та ж.
 

Лінійний трап

Цей вид трапа дорожчий і має більш високу пропускну здатність. Являє собою прямокутник, може досягати довжини до 80 см. стильний зовнішній вигляд душового лотка лінійного типу забезпечує широке застосування цього пристрою в дизайні сучасних ванн в квартирах, будинках, готелях, басейнах і саунах.

 

 

Ще один плюс такого лотка-наявність ніжок, що дозволяють регулювати висоту конструкції. Це допоможе зробити мінімальну висоту стяжки і встановити новий трап легко швидко і легко. Купити різні конфігурації лінійних трапів також можна у нас на сайті. Зверніть увагу на моделі з поворотними сифонами: вони особливо зручні, якщо установка трапа ускладнюється складним розташуванням каналізаційної труби.