Чи має значення розмір трапу

Вибір розміру трап або лінійного каналу безпосередньо залежить від середнього обсягу стоків. Трап монтується в бетонну стяжку і його демонтаж буде досить складним, тому що потрібно буде розбивати підлогове покриття і бетонну стяжку. Тому, перш ніж купувати трап, вам необхідно визначитися, де він буде змонтований і яка пропускна здатність повинна бути.

Наприклад: Якщо ви плануєте використовувати душову систему з верхньою лійкою для душу "каскад» або "тропічний дощ", де велика подача води, найкращим вибором буде душовий канал, який має велику пропускну здатність.


У нас у продажу є душові канали різної довжини від 33 см-80 см.вибір довжини залежить також від планованого розміру душової кабіни. Важливою умовою для монтажу є нахил підлогового покриття, щоб був хороший злив і вода не проникала за межі душової кабіни. Тому проводити установку повинен фахівець, який врахує всі нюанси і система водовідведення вам буде служити довгі роки.

Зручно, що у лінійних трапів регулюється висота ніжок. Завдяки цьому можна регулювати глибину трапа з урахуванням висоти підлоги.

Лінійний трап має естетичний вигляд, візуально розширює простір. Можливі різні варіанти решіток і навіть такий, де можна покласти плитку зверху решітки і цей варіант не буде відрізнятися від покриття підлоги. Решітки зроблені з нержавіючої сталі, товщиною від 1 до 1,5 мм.

Душові канали має високу пропускна здатність 32л / хв, що забезпечить швидкий злив води. Є горизонтальний або вертикальний випуск на трубу діаметром 50 мм.

Можете вибрати з двох варіантів затвора найбільш підходящий для вас: сухий і подвійний гідрозатвор.

Монтується уздовж стіни по ширині або довжині душової кабіни. Ухил підлоги робиться в одну сторону до трапу.

Задля точкового відведення води або для душової системи з невеликою лійкою більше підійде трап. Найчастіше він буває квадратної форми, також можна побачити в формі овалу і трикутника. Є універсальними, компактними і доступними за ціною. Корпус може бути виготовлений з поліпропілену або повністю з нержавіючої сталі.

Технічна характеристика:

Під цей трап робиться підлогу з ухилом двох типів: конвертом або з двох площин. При укладанні конвертом трап розміщується в центрі приміщення або душової кабіни.

Переваги таких трапів-доступність за ціною і практичність. Єдиний нюанс, що укладання конвертом повинен проводити фахівець.

Лінійні канали охоплюють більше площі за рахунок свого розміру і, відповідно, краще і швидше зливають воду. Їх корпус може бути пластиковим, а решітка з нержавіючої сталі або повністю виготовлені з нержавіючої сталі. Зручність при експлуатації: просто помити підлогу і протерти душовий канал.

Для літніх людей, у яких можуть бути проблеми з опорно-руховим апаратом, більше підійде трап або душовий канал, вбудований в підлогу, ніж Ванна або душова кабіна.

Компактний і практичний трап впорається там, де слив води мінімальний або середній. Доступний за ціною і практично непомітний в душових кабінах.

Супутні товари