Яку решітку обратии для трапа

 

Душові лотки та трапи стають все більш популярними як для власників квартир, так і для готелів, спортивних центрів, басейнів. Якщо ви хочете отримати альтернативу душових піддонів і заощадити простір – це саме той варіант.

Велику частину часу ми проводимо на роботі, а так деколи хочеться мати затишний куточок для відпочинку у себе вдома. Водні процедури знімають стрес після важкого робочого дня. Скільки ж часу ми проводимо у ванній кімнаті? Не так вже й мало. Так чому ж не зробити її своїм місцем для релаксації та розслаблення. Для здійснення цих цілей ми пропонуємо родзинку для вашої ванної кімнати – трап або душовий лоток з красивою і стильною ґратами, яка доповнить будь-який інтер'єр.

 

Якщо ви хочете, щоб решітка крім головного завдання – водовідведення води, мала вишуканий і ефектний вигляд, тоді краще придбати душовий лоток, в комплект якого входить одна з 4 видів решіток на вибір: «дощ», «хвиля», «квадрат», «під плитку».

Решітки виконані з нержавіючої сталі. Товщина стали 1 - 1,5 мм. Довжина решітки може бути від 33см до 80см.

Решітки є універсальними і можуть використовуватися як зі сталевим, так і з пластиковим корпусом. Вода потрапляє в отвори з боків решітки, а також в прорізі зверху. Решітка в лотку повністю занурюється в жолоб і дорівнює висоті бортиків. Ви можете легко дістати цю решітку і п

очистити лоток.


Основні переваги решітки «під плитку»: виконана таким чином, щоб всередину неї можна було вкласти частину плитки або мозаїки. Плитку вирізують під ширину рівну внутрішньому відстані жолоби, після чого замішується клей і закладають всередину жолоби, розподіляють спеціальним скребком. Потім укладається зверху плитку таким чином, щоб вона збіглася з краєм і не виступала за нього. Між ґратами і жолобом по периметру знаходяться отвори куди і буде зливатися вода.

Якщо у вас невелике приміщення і пропускна здатність душової лійки не висока, можна придбати компактний трап. Навіть такі моделі трапів можуть побалувати дизайнерської ґратами.

Невеликі трапи використовуються в приміщеннях різного призначення. Їх можна побачити у сусіда, на виробництвах, в саунах і багатьох інших місцях. Вони практичні і доступні за ціною. Їх корпус може бути квадратної, трикутної або круглої форми. Найчастіше користуються популярністю квадратні решітки, а саме:

  • пластикова 100 мм х 100 мм, 150 мм х150 мм Цю решітку найчастіше купують для монтажу під час встановлення трапа. Після неї встановлюють ґрати, якій постійно користуватися. Максимальне навантаження до 250 кг;
  • нержавіюча сталь 100 мм х 100 мм, 150 мм х150 мм, 200 мм х200 мм. Витримує навантаження до 300 кг;
  • чавунна решітка 100 мм х 100 мм,150 мм х150 мм Користується попитом на виробництвах і цехах, де пред'являються підвищені вимоги до міцності. Навантаження до1,5 тонн.

Для душових кабін з кутовими трапами пропонуємо варіанти нержавіючих решіток розміром 234 мм х234 мм. Ви можете вибрати малюнок: «квадрат», «коло», «хвиля». В душових, де не хочуть розміщувати трап посередині і робити спеціальний нахил з чотирьох частин, кращим вибором буде кутовий трап. Не потрібно буде робити складний ухил для води.

Як ви вже переконалися, вибір душових лотків, трапів і решіток до них досить різноманітний. Визначившись з душовим лотком або трапом, ви легко зможете підібрати ґрати до них. У нас ви зможете знайти дану продукцію для себе в будинок або квартиру, для підприємств, басейнів, спортивних комплексів і готелів.