Монтаж стінових трапів

З кожним готом технології розвиваються все швидше і це стосується не тільки сфери техніки та ІТ технологій, а й будівельної. Запити дизайнерів зростають зі швидкістю світла. Адже кожен замовник хоче максимально стильне і ергономічне рішення. Тому щороку виробники представляють новинки в своїх асортиментах, раз на кілька років випускаються дійсно інноваційні рішення. Кардинально інші і сучасні, які перевертають світ дизайну.

Одним з таких рішень стали – душові канали стінового типу. Так, так, тепер приймати душ, ви не побачите під ногами слив. Таке рішення візуально розширить простір, адже слив знаходиться в стіні, що робить його практично невидимим. Таке рішення з кожним днем набирає популярність у багатьох країнах світу, хоч до нас воно прийшло буквально недавно.

У цій статті ми поговоримо про особливості монтажу таких виробів. Перше, з чого починають монтаж, це визначають місце установки душового лотка, а також його довжину. Після робиться розлучення труб до місця підключення лотка. Так як душовою лоток монтується в стіну, то там же потрібно заховати основну частину його елементів, щоб видимої залишилася тільки решітка.

!!! Так як монтаж стіновий, ухил підлоги роблять тільки в одну сторону.

Монтаж буде виконуватися в кілька етапів:

  • Для цього потрібно зробити поглиблення в стіні. Ми пропонуємо стіновий лоток серії Wall Line, габарити корпусу ВхДхГ-14х30х6 см.відповідно, для його монтажу потрібно зробити поглиблення в стіні під розмір корпусу.
  • Навколо корпусу клеїться гідроізоляційна мембрана (йде в комплекті) для захисту від протікання.
  • Після цього за допомогою монтажних ніжок регулюється висота виробу під потрібний вам рівень.
  • Корпус з сифоном підключають до каналізації. Для безперешкодного підключення сифона ми пропонуємо поворотні на 360 градусів моделі.
  • Далі до корпусу встановлюють раму і монтажні куточки рами.
  • Всередину встановлюють затвор і сіточку для збору волосся і дрібного сміття.
  • Залишилося встановити решітку. Ми пропонуємо два варіанти решітки 60 або 100 см.довжину решітки також можна відрегулювати за допомогою підрізування в спеціальних місцях. При цьому кінцева довжина повинна бути не менше довжини корпусу.
  • Після підрізування (якщо вона знадобиться) на решітку з боків одягають заглушки.

Далі для прочищення системи від волосся вам потрібно буде зняти решітки спеціальним гачком (йде в комплекті), дістати сіточку для збору сміття і очистити її.

Також ще один додатковою перевагою даної моделі буде висока пропускна здатність - 42 л/хвилину. Це означає, що при правильному ухилі підлоги і монтажі вироби ваші ноги ніколи не будуть стояти у воді навіть з найпотужнішою душовою лійкою.

Підіб'ємо підсумки, якщо ви шукайте сучасне, якісне і надійне рішення для облаштування зливу в душовій, зверніть увагу на канали стінового монтажу. Так, їх вартість трохи вище, ніж звичайних душових лотків, але і зовсім інший рівень дизайну, монтажу та якості.