Міжнародна будівельна виставка KyivBuild 2022

Чергова подія в будівельній індустрії - Міжнародна виставка KyivBuild 2022 проходила в Києві з 16 по 18 лютого, на якій ми мали честь бути присутнімиь. Виставка була заповнена учасниками з новими продуктами і рішеннями, про які коротко і розповімо.

Напрямки виставки: будівництво та інтер'єр


Основні програми, які були представлені на виставці в цьому році:

Бізнес-зустрічі: бетон і залізобетон і окрема зустріч по натяжних стелях – розглядали основні тенденції цих напрямків.

Ліга майстрів представила майстер класи представників торгових марок HL, MAPEI, QUICK-MIX, MILWAUKEE.

КБУ ( конференція будівельників України) - зустріч, присвячена державному технагляду за будівельними конструкціями в Україні, обговорення законодавчих змін.

Конференція "Дизайн як бізнес" - основні питання, які обговорювалися: вартість дизайну, оцінка вартості, мінімізація витрат, ставки в розвитку цього напрямку.
А також конференція на тему " створення майбутнього. Архітектурний код країни " зібрала фахівців у сфері дизайну, які 3,5 години ділилися своїм досвідом.

На виставці також проходили цікаві семінари. Однією з цікавих тем стала « " новації в проектуванні та будівництві доріг». Презентували оновлені будівельні норми на будівництво доріг, сучасні матеріали і технології при будівництві, технічні стандарти для поліпшення безпеки дорожнього руху.


У виставці брали участь понад 200 компаній, які, незважаючи на нелегкий час для України, прагнуть розвиватися і шукати нових партнерів.

Паралельно з виставкою KyivBuild проходила виставка COOL CLIMA UKRAINE, основна спрямованість якої кондиціонування, вентиляція і теплові насоси. На виставці на стендах були представлені виробники, імпортери та дистриб'ютори. Був проведений турнір з різних моделей кондиціонерів в різних номінаціях.

Всі вищевказані і не перераховані заходи говорять про те, що з кожним роком виставки стають все цікавіше і в майбутньому вийдуть на високий рівень, будуть залучати нових учасників та інвесторів з усього світу.