Поручні в ABS корпусі для ванних кімнат - вже у нас на складі

Раді поділитися з Вами новиною: ми розширили асортимент поручнів для ванних кімнат. Тепер у нас в наявності є поручні і в ABS пластику жовтого і білого кольору.

Відрізняються вони тільки маркою сталі, яка знаходиться під оболонкою – AISI 201 або AISI 304.
Поручні з AISI 201ДЕШЕВЛЕ, так як вміст хрому і нікелю в цьому сплаві менше.


Поручні з маркою стали AISI 201 краще застосовувати в місцях, де вони не будуть піддаватися впливу агресивного навколишнього середовища, а також окисленню – це будь-які опалювальні приміщення.

А ось поручні з маркою сталі AISI 304 можна застосовувати в неопалюваних сирих приміщеннях, а також на вулиці.

Тепер коротко про те, які ж поручні для ванних кімнат у нас можна купити:

1. Поручні прямі - довжиною 50 і 80 см.


Тепер ми готові задовольнити потребу клієнтів, які запитували у нас поручні більше 60см!

2. Поручень Г-подібний з поворотною ніжкою - цей вид поручня відрізняється від нержавіючого своїм розміром: 60 * 70 см.він більш компактний і мініатюрний, підійде навіть для невеликих ванних кімнат.

3. Поручень Кутовий під 135 градусів - розмірами 70 * 50 см.це найбільш зручний розмір поручнів, ніж був до цього у нас на складі. Підійдуть тим клієнтам, у кого велика площа стін у ванній кімнаті і необхідно встановити 1 одиницю на всю стіну, наприклад, над ванною.

4. Поручні відкидні настінні-довжиною 60 см, незамінний при монтажі біля раковини і унітазів.


5. Стіновий стаціонарний з трьома опорами - за таке захоплення зручно триматися в разі, якщо треба помити руки.

6. Поручень під умивальник - приїхали в 2 видах: стіновий і з кріпленням стіна / підлога. А також розміри цих поручнів відмінно підходять під розмір раковин, які встановлюються в Україні.

7. Настінне сидіння для купання - в 2 кольорах-білому і жовтому. Додаткова опорна ніжка робить його більш стійким при експлуатації.

А найбільша перевага цих поручнів - це покриття – нейлон. Нейлон більш міцний і більш стійкий до хімічних речовин. Покриття мають текстурну поверхню, що зводить до мінімуму ковзання руки при захопленні.