Перша в світі ізоляція зі спіненого каучуку з антимікробним захистом-AF/Armaflex

Компанія Санпрейс спільно з компанією Armacell може запропонувати своїм клієнтам унікальний матеріал для збереження здорового мікроклімату в приміщенні!

AF/ARMAFLEX в якості ідеального рішення для ізоляції обладнання вентиляції та кондиціонування в приміщеннях з великим скупченням людей: лікарнях, школах, офісах, аеропортах, ТРЦ і магазинах і т. д

AF/Armaflex - це гнучка каучукова ізоляція, виготовлена за технологією MICROBAN® і розроблена для захисту від шкідливих мікроскопічних організмів.


На додаток до всього, AF / ArmaFlex є першим у світі теплоізоляційним матеріалом, що має інженерно-обґрунтовану товщину стінки, тобто трубки AF / ArmaFlex випускаються з товщиною стінки, яка відповідає діаметру труб (чим більше діаметр труби, тим більше номінальна товщина ізоляційної трубки).

Це зроблено для того, щоб при інших рівних умовах все ізольовані труби мали однакову температуру на поверхні. Також матеріал підвищує надійність системи і дозволяє обійтися без додаткових обчислень.

ПЕРЕВАГА НАД ІНШИМИ МАТЕРІАЛАМИ

  • Найкращий показник по теплопровідності λ0 ºC ≤ 0,033 Вт/(м * к)
  • Найвищий опір дифузії пари µ ≥ 10.000
  • Вбудований антимікробний захист Microban


Для прорахунку вашого проекту ви можете відправити заявку на нашу пошту: [email protected] і наші фахівці зроблять вам окрему цінову пропозицію!