Аксесуари для ванних кімнат готелів

Застава готелю будь-якого рівня – комфорт клієнта. Про це «кричать» на кожному розі: інтер'єр, чистота, білосніжна постіль, комфортний санвузол та ванна і тд. Але за всім цим комфортом стоїть багато чинників і один з них - цэто правильний підбір аксесуарів.

Обов'язкові комплектуючі для санвузлів і душових кімнат готелів являють собою:

  • Тримачі для паперу
  • Мильниці
  • Дзеркала (звичайні та косметичні)
  • Полички біля дзеркал (за бажанням)
  • Склянки для зубних щіток
  • Йоржики для унітазу
  • Полички або гачки для рушників
  • Відра

 

Як же їх підібрати? І на що звернути увагу при виборі аксесуарів? Спробуємо розібратися в цьому легкому, але важливому питанні.

Тримачі для паперу – можна вибрати прості настінні власники з крюкообразной формою або ж трохи краще моделі з кришкою. Вони більш гігієнічні. Якщо дозволяє бюджет, можна вибрати підлогові стійки. Ці моделі йдуть 2в1 і включають в себе йоршик для унітазу і утримувач для паперу.
 

Мильниці – найчастіше потрібні дві. Одна біля умивальника, друга в душову зону. Біля умивальника можна взяти мильницю настінного типу. У душовій краще взяти мильницю гратчастого типу, вона практичним, так як вода і мильний розчин не застоюються в мильниці.
 

Дзеркало – ну тут все зрозуміло, якщо дозволяє бюджет і для підняття рівня готелю можна поряд з основним дзеркалом встановити make up дзеркало. Це відмінне пристосування для нанесення косметики для жінок або для гоління чоловікам. Дзеркало може бути звичайний або з підсвічуванням.
 

Поличка – найчастіше вибирають скляні полички стінного кріплення, вони недорогі, компактні і стильні. А так як клієнти зупиняються на пару днів, велика поличка їм і не потрібна.
 

Утримувач для зубних щіток – це не настільки важливий предмет, але погодьтеся, навіть якщо людина зупинився на одну ніч, йому приємно відчувати комфорт як вдома. Тримач зазвичай виконаний у вигляді стаканчика з держателем.

 

Якщо Ви не хочете морочитися при виборі усіх перелічених аксесуарів і переживати, щоб вони поєднувалися між собою або були виконані в одному стилі, зверніть увагу на набір аксесуарів 5 1. Він включає в себе: дзеркало, поличку, тримачі для паперу та рушники, мильницю і утримувач для зубних щіток.

 

Йоршики – як вже згадувалося вище, можна вибрати стійку 2в1, або ж звичайну модель. Вона може бути настінного типу або підлогового. Краще вибирати підлоговий, це зручніше при збиранні.
 

Полички або гачки для рушників – потреба їх зрозуміла. Якщо вибір на користь крючков, то краще вибирати на 4 або 5, щоб можна було повісити не тільки рушники, але і речі. Гачки за своєю вартістю дешевше, ніж полиці. Але полички виглядають куди презентабельнішими і більш стильно. І до того ж, зверху можна покласти складені рушники, а на нижній лінійний тримач полки повісити вже мокре використане рушник.
 

Відро для сміття – для готелів відмінно підійдуть відра об'ємом 3 або 5л. Модель може бути з кришкою і педаллю, з обідком без кришки або ж з поворотною кришкою. Всі вони дозволяють безконтактно викидати сміття.

 

При виборі аксесуарів звертайте увагу на матеріал, з якого їх виготовляють. Пластикові аксесуари здешевлять навіть самий вишуканий інтер'єр. Віддайте перевагу аксесуарам з нержавіючої сталі. Так, вони дорожчі, але термін служби їх набагато більше, вони стійки до побутової хімії, механічних пошкоджень. Адже все може зіпсувати враження обліз мильниця або обліз тримач для рушників.