Диспенсер накладок на унітаз: на якій висоті розмістити

Функціональність користування санвузлом багато в чому залежить від правильного розміщення предметів в цій кімнаті. Це твердження справедливе для невеликих санвузлів, також стосується і великих просторих приміщень. Сьогодні розповімо про те, де найзручніше розмістити диспенсер накладок на унітаз та інші аксесуари для туалету та ванної.

Правила розміщення диспенсера


Диспенсер - це металевий бокс для зберігання одноразових накладок для підтримки гігієнічності в туалеті. Такі Диспенсери затребувані в місцях громадського користування: в кінотеатрах, розважальних центрах, аеропортах, а також госпіталях і лікарнях. Наш настінний диспенсер для покриттів на унітаз зроблений з нержавіючої сталі, розрахований на 200 листів і має віконце для безконтактного користування гігієнічними накладками. Аксесуар має компактні розміри: ширину 39 см, висоту 27 см, глибину 5 см.його монтують на стіну в монтажних отвори, а спеціальні кріплення поставляються в комплекті. Коли гігієнічні накладки закінчуються, диспенсер відкривається спеціальним ключем-і ви легко зможете його заповнити.

Крім іншого, нержавіюча сталь забезпечує тривалий термін експлуатації, стійкість до окислення і механічних пошкоджень. Диспенсери для туалету та ванної кімнати з нержавіючої сталі можна обробляти будь-якими дезінфікуючими складами, що робить їх найкращим варіантом для використання в громадських місцях. Оптимально кріпити диспенсер на висоті 60-70 см від підлоги над бачком або поруч, в такому положенні людині зручно дотягнутися до роздавальника стоячи.

Тримач для туалетного паперу


Природно, не обійтися в санітарних кімнатах і без тримача для туалетного паперу. Для громадських місць краще вибирати аксесуари з хромованої нержавіючої сталі. Як вже зазначалося, матеріал міцний, довговічний і легко піддається обробці дезінфікуючими складами. Встановлювати настінний тримач краще праворуч від унітазу, на стіні, на висоті 60-70 см від підлоги. Якщо конфігурація приміщення не дозволяє встановити тримач праворуч, його можна вішати по ліву сторону від унітазу, або помістити на стіні за бачком.
 

Диспенсер для одноразових рушників


 

У місцях великого скупчення людей відповідно до сучасних санітарних норм варто використовувати одноразові паперові рушники, поміщені в безконтактний диспенсер. Його розміщують близько рукомийника на висоті від 120 см.Після миття рук, людині зручно дотягнутися до роздавальника рушників, поміщеного на такому рівні. Не забудьте, що на підлозі біля раковини поміщають урну. Краще вибрати хромовану безконтактну урну з кришкою, яка відкривається ногою за допомогою натискання педалі.