Кришка для унітазу з мікроліфтом: в чому переваги

Ергономіка пристрою сучасних санвузлів часом дивує навіть найсміливіше уяву. Автоматична подача води, автономний змив, підсвічування і багато інших чудеса техніки роблять процес експлуатації вкрай простим, швидким і функціональним.

У магазинах можна зустріти і такі девайси, як Кришки для унітазу з мікроліфтом. Що це таке, в чому переваги і наскільки корисною може бути така річ в побуті — читайте далі.

Кришка для санвузла з мікроліфтом: особливості пристрою

По суті, порівняти мікроліфт на кришці для унітазу можна з автоматичним доводчиком на меблях. Така кришка опускається самостійно, робить це плавно, без ударів, ударів і інших різких рухів, звуків. Девайс дуже зручний в комплектації санвузлів громадських місць, тому як користувачеві не доведеться зайвий раз торкатися до сидіння, що робить експлуатацію більш гігієнічною. З іншого боку, для використання в звичайній квартирі або приватному будинку пристрій також досить практично.

Переваги пристрою

Крім вищевказаних, це простий пристрій має ряд інших переваг, в порівнянні з кришками старого зразка, без мікроліфтів:

  • Безшумність. Оскільки пристрій гарантує плавне закривання, відсутній звук удару, хлопки та інші неприємні звуки.
  • Просте прибирання. Знімати і монтувати такий прилад легко настільки, наскільки і звичайну кришку, тому мити і обробляти дезінфікуючими засобами кришки з мікроліфтом вельми просто.
  • Довговічність. В процесі плавного опускання, відсутня ударне навантаження на емаль унітазу і пластик самого сидіння. Це означає, що термін служби обох предметів значно збільшується. Деталі не зношуються, кріплення служать довше, керамічний унітаз не страждає від ударів.
  • Автономність. У більшості сучасних кришок з мікроліфтом передбачена і друга функція: кришка автоматично піднімається в момент, коли людина заходить в санвузол. Це не тільки підвищує гігієнічність, але і значно спрощує процес Користування в цілому.

Топ кришок з мікроліфтом в Україні

Природно, що багато виробників пропонують до покупки такі зручні сучасні девайси. Українські покупці віддають перевагу виробам з дюро -, термопласту, все рідше вибираючи поєднання пластика і поролону, яке було популярним ще 10 років тому. Грунтуючись на кількості продажів, можна вивести простий топ популярних сидінь з мікроліфтом, які найбільше подобаються покупцям.

Моделі під назвою Elegance, вироблені з міцного дюропласта, користуються великою популярністю завдяки можливо установки практично на будь-яку модель унітазу. Турецький виробник забезпечив пристрій ексцентриком, який дозволяє в разі необхідності змістити кришку вперед або назад. Функція швидкого зняття, всього за 2 клацання, допомагає швидко і якісно очищати санвузол. Функція Microlift і надійне металеве кріплення забезпечують тривалий термін служби.

Найпопулярніша модель сидіння - Fiesta, виготовлена з термопласту, в порівнянні з Elegance, такі сидушки дешевше, проте мають ряд позитивних якостей. Наприклад, матеріал не вигоряє, не жовтіє і не втрачає своїх характеристик протягом тривалого часу. Багато моделей забезпечені ексцентрика для універсального монтажу під різні унітази, і підходять не тільки для квартир і приватних санвузлів, але і придатні для монтажу в громадських місцях. За фактом, такі вироби розраховані на тривалий термін експлуатації і здатні витримувати великі навантаження.