Відра і контейнери

17 травня 2022

Негорюче відро для сміття - в чому його перевага

Негорюче відро - ідеальний варіант для збору такого сміття, як сигаретні недопалки та сірники, так як нержавіюча сталь не може розплавитися і спалахнути, та й в цілому не боїться вогню.

Відро для сміття з кріпленням на фасад, в чому перевага

Висувне відро для сміття кріпиться на стінку дверцят кухонної шафки під мийкою, і в процесі відкривання дверей автоматично відкривається кришка, тому процес викидання відходів буде безконтактним і більш гігієнічним.

Як встановити висувне відро для сміття на кухні своїми руками

Відро під мийку придатне для установки в шафки з орним фасадом і кріпиться на внутрішню стінку корпусу, тому не провисає і не створює додаткового навантаження на фасад.

Вуличні металеві урни-попільнички для недопалків

Урни-попільнички з нержавіючої сталі AISI 430 підходять для установки на вулиці і всередині приміщень.

21 грудня 2021

Інформаційні таблички та покажчики

Пластикова табличка жовтого кольору з написом наприклад: "Обережно! Слизька підлога " - попереджає відвідувачів і персонал громадських закладів.

16 грудня 2021

Пластикові контейнери для сортування сміття

Сортувати або не сортувати сміття - особиста справа кожного, але якщо цього не робити, то через десять років наша планета перетвориться на одне велике звалище.

07 грудня 2021

Пластикові сміттєві баки: види, область застосування

Баки з високоміцного пластику мають довгий термін експлуатації і підходять для установки на кухні або в підсобці, а також відмінно підійдуть для використання на вулиці.

02 грудня 2021

Візки для прибирання: призначення, види

Візок для прибирання, безсумнівно, створено для того, щоб полегшити рутинну роботу і прискорити процес прибирання приміщень.

15 жовтня 2021

Відра для ванної кімнати-на що звернути увагу при виборі

Сміттєві відра бувають різних форм і розмірів, виготовляється з пластику або металу та можуть мати ряд конструктивних особливостей, наприклад: обертова кришка, педаль, кришка з мікроліфтом.