Як вибрати вуличну урну-попільничку

Як вибрати вуличну урну попільничку? Таке питання часто стоїть перед власниками підприємств, офісів, ресторанів, клубів і т.д. адже для того, щоб не в порожню витратити гроші, я рекомендую звернути увагу на кілька важливих пунктів.

Матеріал, з якого виготовлена урна. Рекомендуємо урни з нержавіючої сталі, вони стильно виглядають, стійкі до механічних пошкоджень. Ціна їх вище, але термін експлуатації її виправдовує. Приклади таких моделей Я наведу нижче.

Також потрібно зрозуміти, для яких цілей вам потрібна урна-попільничка. Точніше, де саме ви будете її встановлювати?

Урни бувають:

Якщо вам потрібно тільки виріб для гасіння і збору недопалків. Тоді однозначно Ваш варіант попільничка чаша або підлогова попільничка.

Попільничка чаша - має поглиблення для збору недопалків, попелу і дрібного сміття. Її висота 65 см.про її стінки можна гасити сигарети. Чаша не займає багато місця, стійка і стильно виглядає.

Підлогова попільничка - має висоту 83 см, діаметр 11 см.зверху має поглиблення для збору недопалків і попелу. Такий варіант не підійде для збору сміття. Її установка можлива тільки в зонах куріння. Незважаючи на досить мініатюрний розмір, вміщує до 1000 недопалків. Благородя цьому її можна встановлювати в місцях з великою людською прохідністю наприклад: ТРЦ, нічні клуби, аеропорти.

Якщо вам потрібна урна і для збору сміття і для недопалків, у нас також є дві моделі: з обідком і циліндрична з гратами.

Модель з обідком має форму циліндра, зверху одягнений обідок з отвором для збору сміття. Об обідок також можна гасити сигарети, щоб потім викинути в урну. Обсяг такої урни 27 л, вона підійде як для офісів, так і для підприємств, ресторанів.  

Циліндрична урна з гратами - має бічний отвір для збору сміття. Зверху урна має "тарілку" для збору попелу і недопалків, яка закривається кришкою з отворами. Така модель дозволяє відокремлювати недопалки від сміття, чим перешкоджає його займанню.

Кожна модель має свої особливості і при виборі потрібно керуватися індивідуальними уподобаннями, функціоналом і місцем установки. Всі моделі виготовлені з нержавіючої сталі, що гарантує довгий термін служби.

Супутні товари