Сміттєві відра для кухні

Відро для сміття є необхідним аксесуаром для кухні.
Представляючи собою ємність для тимчасового зберігання відходів, що залишаються після приготування їжі, відро для сміття дозволяє зберегти чистоту на вашій кухні і усунути неприємні запахи після приготування їжі.

На ринку існує величезна різноманітність даних аксесуарів. Компанія "Sanpreis" пропонує вашій увазі сміттєві відра ТМ Maxiflow з нержавіючої сталі.

Чому ми рекомендуємо саме продукцію ТМ Maxiflow?!
Серед головних чинників:

  • якість - це відмінна риса продукції ТМ Maxiflow – відра виготовлені з нержавіючої сталі марки AISI 304, матеріалу стійкого до механічних пошкоджень, тому мають довгий термін експлуатації і зберігають презентабельний вигляд

  • наявність власного складу дозволяє підтримувати повний асортимент продукції
  • конкурентна ціна на ринку – ми є прямими імпортерами!

 

Для кухні ідеально підходять сміттєві відра:

Щоб уникнути поширення неприємних запахів і бактерій, бажано вибирати сміттєве відро для кухні з кришкою. І так, як для кухні важлива гігієна і чистота, а зняття кришки руками процес негігієнічний, рекомендуємо користуватися відрами з педаллю або вбудованими сміттєвими системами ТМ Maxiflow.

Відро для сміття вбудоване має висувну систему і щільно прилягаючу кришку, що забезпечує простоту використання на кухні.

Вбудовані сміттєві відра вбудовуються в кухонну тумбу, нішу мийки, під стільницю і закріплюються на дверцятах однієї з шаф з допомогою статичних кріплень.

Відра для кухні також вибирають за матеріалом виготовлення — пластикове або металеве. Пластикові відро легші металевих, але не мають презентабельного вигляду, і можуть не вписатися в інтер'єр кухні, краще вибрати виріб зі сталі, що має всередині знімну пластикову ємність.

Всі сміттєві відра Maxiflow виготовлені з нержавіючої сталі марки AISI 304 або 430, а обідки виконані з ударостійкого АВС-пластика.

Сміттєві відра з нержавіючої сталі стануть відмінним рішенням як для кухні, ванної та туалету будинку, так для санвузлів в ТРЦ, готелях, ресторанах, офісних приміщеннях, вокзалах, аеропортах, лікарнях та інших громадських місцях.


Компанія "Sanpreis" пропонує Вашій увазі величезний асортимент якісних відер для сміття за прийнятними цінами. Наші фахівці допоможуть підібрати відро для сміття, яке відмінно впишеться в інтер'єр будь-якої кухні і будь-яка господиня зможе оцінити якість і практичність нашої продукції.