Відра для роздільного збору сміття або як сортувати відходи будинку

Сортування сміття так необхідне і так не популярне поки що в Україні. Хоча є як мінімум дві причини для сортування сміття: турбота про екологію і дохід. Так, так, вам не почулося, європейці вже давнім давно заробляють на цьому. Як? У цій статті я розповім, як правильно сортувати сміття, щоб він підлягав вторинній обробці? І які пристосування для цього треба. Ну що ж, поїхали.

Якщо ви читаєте цю статтю, значить ви вже на півдорозі до правильного рішення. Перше що потрібно-це обзавестися сортувальними відрами. Адже запорука сортування-правильне зберігання і розподіл відходів. У нас в асортименті Ви можете знайти сортувальні контейнери на три або чотири відсіки. Вони можуть бути кольорові або сатинові.  Варіація по кришок може бути: з кришкою, з обідком, без кришки, з отвором для збору сміття або з поворотною кришкою. Контейнери можуть бути об'ємом від 30 до 70 літрів (Обсяг вказано одного контейнера). Кожна модель комплектується рамою для підтримки всіх контейнерів разом і наклейками. Їх клеять на кожен контейнер, і вони вказують які відходи він збирає. Звичайно, ви можете не прив'язуватися до цих назв, але до стандартних не органічних відходів можна віднести: скло, папір, метал, пластик.

Визначтеся, які відходи ви будете Сортувати, тільки після цього ви зможете вибрати модель на 3 або 4 сортувальних відсіку. Потім визначитеся з конфігурацією кришки.

Для сортування підійде:

  • Папір - картон, чеки, пергамент, офісний папір, картонні коробки, альбоми, паперові пакети буклети і листівки, газети і журнали і т. д.

Вимога: не повинна бути мокрою, переробленої (наприклад, лотки для яєць), тетрапаки і металізований папір не підлягають сортуванню.

  • Пластик - пластикові пляшки, каністри, кришки від стаканчиків кави, Тара косметики, пакети і т. д.

Вимога: повинні бути без залишків їжі, без дозаторів, без наклейок.

  • Стекла - пляшки, бите скло, банки і т. д.

Вимогаповинні бути без залишків їжі, не підійдуть: лампочки, скляний посуд, шибки.

  • Метал - бляшані банки, металеві кришки, консервні банки і тд.

Вимога: повинні бути без залишків їжі.

Всі ці відходи можна здавати в спеціальні пункти прийому. На перший погляд здається, що це все копійчана справа, але ви самі здивуєтеся, яка сума вийде за рік. Все не так складно і не вимагає багато зусиль. Варто тільки почати і далі все саме піде своєю чергою.

Телефонуйте, ми максимально швидко оформимо замовлення.  

 
Супутні товари