Як зробити шумоізоляцію автомобіля

Комфорт – це важлива річ у житті кожного автовласника, а шум порушує умови комфорту.

Останнім часом шумоізоляція авто стала поширеною послугою у багатьох автомайстерень, так як виробники сучасних автомобілів в гонці за мінімальною вартістю в умовах жорсткої конкуренції виконують лише мінімально допустимі умови по акустичному комфорту.

Звідки шум?

Більше 65 % сторонніх звуків проникають в салон через дно автомобіля, тому ізоляція цієї частини автомобіля входить в обов'язковий комплекс робіт. У багатьох моделях шумоізоляція даху взагалі відсутній, що дає відчуття дискомфорту від проливного дощу. А сторонні шуми в дверях, які можуть підсилюватися разом з працюючим мотором, швидко стомлюють навіть самого терплячого людини.

Що робити? Наше рішення!

Одним з найбільш популярних і доступних матеріалів для шумоізоляції автомобіля є спінений каучук.

Його особливості:

  1. Має високі шумоізоляційні властивості
  2. Еластичний та м'який - підходить для шумоізоляції нерівних ділянок кузова
  3. Стійкість до агресивних середовищ, відмінно захищає труби від корозії
  4. Має липкий армований шар, що дозволяє зробити монтаж максимально якісним
  5. Володіє теплоізоляційними характеристиками, які допоможуть зберегти прохолоду від кондиціонера влітку і тепло від печі взимку
  6. Екологічно і гігієнічно безпечний матеріал
  7. Сертифікований матеріал
  8. Доступна ціна


Які деталі кузова ми можемо шумоізолювати:

  • шумоізоляція капота і кришки капота сприяє теплоізоляції двигуна в зимовий період;
  • шумоізоляція даху і стелі машини допомагає прибрати «цвіркуни», нівелює сторонні шуми від сторонніх транспортних засобів та повністю змінює відчуття від автомобіля в сильний дощ;
  • шумоізоляція дверей дуже сильно зменшує зовнішні шуми, а також допомагає поліпшити звучання музичної системи в автомобілі;
  • шумоізоляція підлоги автомобіля відсікає гуркіт дорожнього полотна і удари каменів з-під коліс по днищу авто;
  • шумоізоляція колісних арок - найбільш поширений вид проведених робіт, так як основне джерело шуму у рухомого автомобіля – це завжди колісна система.


Листова ізоляція товщиною 6 мм та 9 мм є самими затребуваними товщинами для шумоізоляції автомобіля, і знизить рівень шуму на 10 дБ.

Варіація ізоляції без клейового підстави – найдоступніший варіант за ціною. Лист з липким шаром заощадить час і робочу силу при монтажі. А ізоляція з алюмінієвим покриттям збереже тепло взимку і прохолоду влітку.

Якщо проводити роботи своїми руками, то можна непогано заощадити, і при цьому не втратити в якості.

Для того, щоб якісно приклеїти листи, спочатку доведеться зняти всі деталі автомобільної обшивки, знепилити і знежирити поверхню.

Заізолювати улюблений автомобіль спіненим каучуком, ви знизите рівень шуму в салоні від зовнішніх небажаних шумів і шуму мотора, усуньте скрипи декоративних елементів салону і поліпшіть звучання акустичної системи і теплоізоляцію салону в цілому.

А наша ціна Вас здивує: всього 249 грн за м. кв.

 

Вознюк Ганна