Як встановити висувне відро для сміття на кухні своїми руками

Відро для сміття для кухні - це зручний девайс, за допомогою якого процес викидання відходів буде безконтактним і легким. Основна фішка в тому, що відро кріпиться на дверцята меблів, а два кріплення і мотузочок відкривають кришку в момент відкриття дверцят.

Як виглядає вбудоване відро для сміття

Для побутового використання досить відра об'ємом всього 11-12 л.Матеріал якісного виробу — це нержавіюча сталь марки AISI 304, з якої зроблений сам бак і кришка. У цій моделі відра - сталь покрита хромом, що робить її довговічною, міцною та стійкою до різного виду пошкоджень.


Хромована нержавіюча сталь не боїться механічних впливів, хімічних реагентів, піддається дезінфекції стандартними спиртовмісними розчинами. Обідки такого відра зроблені з міцного ABS пластику, який також стійкий до зносу.
 

Як встановити вбудоване відро своїми руками

Дана модель відра придатна для установки на шафки з відкривними дверцятами. Відро кріпиться на внутрішню стінку корпусу, тому не провисає і не створює додаткового навантаження на фасад.
 

Схема установки

  • Відро має діаметр 25 см і висоту 29 см.перш ніж приступати до монтажу, зробіть відповідні розмітку, як показано на малюнку.
  • Встановіть кріплення для відра. Зверніть увагу: між нижнім і верхнім кріпленням має бути відстань в 26,5 см. відстань між лівим і правим кріпленнями 29 см.
  • Після установки кріплень, приступайте до монтажу відра.
  • Після установки відра, варто змонтувати кріплення для мотузочки. Відкрийте кришку відра і відміряйте 33 см від центру кола. Зробіть відповідну розмітку на шафці і встановіть верхній кріплення.
  • Протягніть мотузку у відповідний паз на відрі.


Ця проста інструкція дозволяє встановити висувне відро для сміття на праву стінку шафи. Для того щоб встановити сміттєве висувне відро на ліву стінку шафи, повторіть ті ж самі операції в дзеркальному відображенні.
 

Переваги висувних сміттєвих відер

Компактність. Невеликий розмір і зручна конфігурація дозволяє заховати відро для сміття всередині кухонних меблів. Такі девайси не займають багато місця, допомагають економити цінний простір, що дуже важливо для невеликих кухонних приміщень.
Гігієнічність. Процес викидання відходів відбувається безконтактно, користувачеві не потрібно торкатися до сміттєвого відра, а це значно підвищує гігієнічність користування сміттєвим баком.


Мобільність. При необхідності в будь-який момент можна зняти відро для сміття і перемістити в іншу шафку.
Універсальність. Висувне відро для сміття може стати в нагоді не тільки на кухні, але і у ванній кімнаті або будь-якому іншому приміщенні. У гаражі, сараї, на складі, навіть в офісному приміщенні можна встановити подібне відро, яке для економії простору варто «заховати» в меблі.
Простий монтаж. Встановити висувне відро можна своїми руками в будь-який момент. Простота конструкції забезпечує легкий процес монтажу і демонтажу, а також ремонту в разі необхідності.