Який обсяг відра для сміття вибрати

У цій статті ми поговоримо про правильний вибір сміттєвого відра, а точніше, який обсяг вибрати. Здавалося б, що це така дрібниця. Яка взагалі різниця, яке відро для сміття? Але погодьтеся, що дратує, коли у відро для сміття не поміщається все сміття. Або ж коли воно сильно велике, займає багато місця, але в той же час ніколи не заповнене сміттям на 100%. Для правильного вибору потрібно врахувати кількість домочадців, спосіб життя, скільки місця для розміщення відра у вас є. Тепер розумієте, що не все так просто?

На сьогоднішній день виробники сміттєвих відер представляють в своєму арсеналі обсяги від 3 до 50 л для широкого кола користувачів. Якщо у вашій родині 2 людини вам досить буде відра на 12-16 Л.якщо ж 4 людини, то краще взяти відро об'ємом від 25-32 л, це буде навіть з невеликим запасом. Якщо взяти менше, вам просто доведеться два рази в день виносити сміття.  Якщо ж зробити вибір на користь відра більше 32 л, ви будете лінуватися виносити сміття, поки контейнер не заповниться, що призведе його накопичення і неприємного запаху. Якщо у вашій родині більше 5-7 чоловік зверніть увагу на відра від 32-40 л.

Вибирати відра круглої форми - вони найзручніші. Для установки на кухні відро повинно бути з кришкою, щоб запахи відходів не потрапляли в приміщення. Для квартири можна вибрати кілька варіантів:

  • Вбудованого типу - спеціальні кухонні відра, які кріпляться на дверку меблів. Відра йдуть з кришкою, воно кріпиться шнурком до стінки меблів. За рахунок чого при відкритті дверки шафки відерце відкривається автоматично і це дуже зручно. Виготовлені з нержавіючої сталі марки AISI 430. Підійдуть для тих, хто планує установку в шафці. Випускаються в обсязі 12 л.
  • З педаллю - сама простою модель, кришка відкривається або вручну або за допомогою натискання на педаль. Це дозволяє безконтактно викидати відходи. Також виготовлені з нержавіючої сталі марки AISI 430. Всередині мають пластикове відро для збору сміття. Це дозволяє використовувати модель, як зі сміттєвим пакетом, так і без. Адже можна збирати сміття у внутрішній пластиковий контейнер, після дістати його і викинути відходи і очистити від забруднень за допомогою води. Відра випускають об'ємом: 3, 5, 8, 12, 16, 20, 30, 40 літрів. Підійдуть для максимального кола користувачів. Єдине, що потрібно врахувати це габарити відра, щоб помістилося.
  • З поворотною кришкою - також безконтактна модель, виготовлена з нержавіючої сталі марки AISI 430. Кришка у неї повертається на 360 градусів. Для повернення її в початкове положення на внутрішній стороні є магніт. Вони трохи компактніше, ніж ті, що з педаллю, адже для відкриття кришки не потрібно додатковий простір. Вони випускаються обсягом: 5, 8, 12, 16, 20, 27, 32, 45 л.

Відра з педаллю і поворотною кришкою підійдуть також для установки у ванній кімнаті. Обсяг потрібно вибирати 3-5 л.цього буде цілком достатньо для збору дрібного сміття.

Ми постаралися відповісти на всі питання, які можуть виникнуть при виборі обсягу сміттєвого відра.

Супутні товари