Відро для сміття з кріпленням на фасад, в чому перевага

Висувне відро для сміття, воно ж відро з кріпленням на фасад, функціональна річ, яка найчастіше застосовується на кухні, але може бути використана будь-якому іншому приміщенні. По суті, це таке ж відро для сміття, особливість якого полягає в тому, що його необхідно вішати на стінку в кухонних меблів.

Завдяки двом зручним кріпленням, в процесі відкривання дверей автоматично відкривається кришка, тому процес викидання відходів буде безконтактним і більш гігієнічним.

Яким має бути якісне висувне відро?

Коли ви вибираєте відро для сміття, варто в першу чергу звернути увагу на матеріал, з якого виробляються вироби. Оптимальним вважається нержавіюча сталь краще марки AISI 304, яка відрізняється високою міцністю і стійкістю до різних речовин.


Відмінною характеристикою буде хромоване покриття, яке надає естетизму і доповнює якості нержавіючої сталі. Саме такі відра ви можете знайти у продажу нашого магазину. З нержавіючої хромованої сталі виробляється бак відра і кришка до нього. Інші деталі виготовляють з міцного ABS пластику, стійкого до механічних впливів і домашньої побутової хімії.

Основні переваги висувного навісного відра

Перше незаперечна перевага-це компактність. Завдяки маленьким розмірам відро можна заховати в більшості сучасних кухонних шаф, що дозволить економити цінний простір в умовах невеликих кухонь.

Друге перевага-безконтактне користування.  Коли ви відкриваєте дверцята навісної шафи, автоматично відкривається кришка відра а значить ви не будете контактувати зі сміттєвим баком, і процес користування буде значно гігієнічніше.

Третина перевага-універсальний зовнішній вигляд, адже відро буде заховано в меблях. Погодьтеся, зіпсувати навіть найкрасивіший кухонний блок можна неохайним або несучасним відром для сміття. В даному випадку ви будете повністю застраховані від такого дизайнерського промаху.


Наступний перевага безконтактного висувного відра-відсутність навантаження на фасад меблів. Кріпити подібне відро варто згідно з інструкцією на стінку шафки, а не на двері. Дверцята не буде провисати і не буде схильна до додаткової, а значить, меблі і фурнітура прослужать довше.


До переваг також варто віднести матеріали. Якщо вибираєте якісні сміттєві відра з нержавіючої хромованої сталі, виріб буде служити багато років. Цей матеріал стійкий до впливу механічних пошкоджень, не іржавіє, не боїться перепадів температур, не схильний до впливу цвілі, не точиться комахами і має масу позитивних властивостей. Крім того інші сміттєві відра можна обробляти будь-якою побутовою хімією і дезінфікуючими складами на основі спирту або інших речовин. Єдине, що небажано використовувати — це абразивні порошки для чищення, які все-таки можуть подряпати красиве хромове покриття.
Простий процес установки дозволить швидко монтувати відро в необхідному місці, а при потребі знімати і переміщати його. Простота конструкції дозволить розібратися з цим завданням навіть починаючому майстру або людині далекій від ремонтних робіт.

Ще одна перевага подібного відра-універсальність. Найчастіше висувні навісні відра використовують на кухні під мийку, однак для них є застосування і в інших житлових і нежитлових приміщеннях. Наприклад, таке відро функціонально в гаражі або в складському приміщенні, де передбачається багато сміття і потрібно економити простір.


На завершення зауважимо, що такий простий атрибут як відро для сміття може бути або функціональним і зручним предметом, або навпаки — псувати інтер'єр і бути незручним в користуванні. Для того щоб вибрати хороші навісні відра, звертайтеся до наших менеджерів.