Сміттєві відра для промислових підприємств: яким контейнерам віддавати перевагу

Специфіка збору відходів на підприємствах досить сильно відрізняється від збору сміття в побутових масштабах. Незалежно від того, що конкретно виготовляється на виробництві, масштаби виробленого сміття і відходів перебільшують Побутові в десятки, а часом сотні разів. Це правило справедливо для компанії, де працює великий штат співробітників, тому кількість сміття зростає в геометричній прогресії.

Яким повинен бути контейнер для промислового виробництва

Сміттєвий контейнер для промислового підприємства повинен бути містким і більш зносостійким. Оптимальними варіантами будуть ємності місткістю від 45 л.


На ринку можна знайти багато різних конфігурацій, розрахованих на обсяги 45, 50, 54, 70, 80 і 100 л.відповідно, чим більше сміття — тим більш містким повинен бути сміттєзбірник.

З матеріалів рекомендовано купувати урни з нержавіючої сталі. Такі побутові предмети мають ряд переваг, в порівнянні з пластиком:

  • Довговічність. На відміну від полімерів і пластиків, сталь прослужить значно довше, особливо, якщо смітником користується великий штат співробітників, кидає в нього важке сміття, здатний пошкодити крихкий пластик.
  • Стійкість до агресивного середовища. Нержавіюча сталь не боїться впливу сонячних променів, низьких температур і перепадів, стійка до появи корозії, впливу кислот, розчинників та інших хімікатів.
  • Велика вага. У разі експлуатації на промисловому підприємстві, більша вага контейнера-швидше перевага, ніж мінус. Таку урну просто не так просто випадково перевернути в процесі експлуатації. Відповідно, підтримувати чистоту на підприємства буде значно легше. Контейнер для сміття з нержавійки не здуває вітром, не перекине. Додатковий плюс: важку урну не так легко вкрасти. А значить господарські зловмисники, які звикли тягнути в будинок все, що погано лежить, навряд чи зазіхнуть на важкий контейнер з нержавійки.
  • Простота експлуатації. Слизькі краї дозволяють легко і швидко очищати контейнер для відходів на підприємстві від сміття і забруднень.
  • Гігієнічність. Сталь нечутливо до впливу агресивних речовин, тому можна використовувати будь-які засоби побутової хімії та дезінфекції для очищення великих контейнерів з нержавійки.
  • Естетичність. Сучасний ринок пропонує велику різноманітність форм і забарвлень урн з нержавійки, що дозволить підібрати оптимальний варіант, що вписується в Корпоративний стиль компанії і інтер'єр приміщень.


 

Які бувають контейнери для промислових підприємств

Існує кілька варіантів оптимальних контейнерів, які призначені для використання на промислових виробництвах. Приміром, промислові урни з нержавійки, забезпечені педалями і кришками випускаються на 50 і 70 л, що повністю підходить для установки у дворі або у прохідний. Педаль, за допомогою якої відкривається кришка, робить процес експлуатації гігієнічним і акуратним одночасно. Розміри 40х47 або 40х67 дозволяють ставити контейнер практично в будь-якому місці.

Популярністю також користуються квадратні смітники відкритого типу. Розраховані на обсяг до 80 л вони мають стильний дизайн, що чудово підійде як для промислового цеху, так і для офісного приміщення. Придбати такий контейнер можна в білому, сірому або чорному кольорі.

Особливо популярні контейнери для розділення відходів. Окремий збір пластику, скла і органіки дозволяє підвищити культурний рівень співробітників, а також зробити власне підприємство сучасним, орієнтованим на відповідальне ставлення до навколишнього середовища.