Пластикові контейнери для сортування сміття

Сортування сміття-тема досить популярна і важлива! Почати збирати відходи окремо потрібно було вже давно, адже якщо кожен з нас внесе свій внесок у збір вторсировини особистого користування, то зможе скоротити забруднення планети вдвічі. Такий процес вплине не тільки на сміття, а й на вирубку дерев і видобуток нафти. Зменшується вплив на зміну клімату, тварини перестануть гинути від того, що пластик навколо них і в балках, і в океанах здається їжею.

Пластикові контейнери: призначення

Сьогодні на зміну великим металевих баків приходивши пластикові сміттєві контейнери. Асортимент їх настільки великий, що кожен може підібрати за своїми потребами. Контейнери продаються різних форм, обсягів і кольорів, але при цьому кожен з них вдало вписується в навколишнє оточення.


Останнім часом всі намагаються сортувати сміття, а не тільки відокремлювати будівельне сміття від побутових відходів. Окремо збирають пластик, метал, скло і макулатуру.
 

Пластикові контейнери є найзручнішими і ефективними типами для роздільного збору побутових відходів, так як стійко протистоять опадам, заморозків і вологи, температурних стрибків і ультрафіолету, тому вони набагато довше послужать вам.

Призначення таких видів різнокольорових контейнерів просте-роздільний збір різних відходів.

Особливості пластикових контейнерів

Популярність і затребуваність пластикових контейнерів пояснюється їх довговічністю і відносно недорогою вартістю. До основних особливостей таких контейнерів можна віднести:

  • у складі є скловолокно високої механічної і хімічної стійкості
  • переважають металеві компоненти
  • контейнери стійкі до будь-яких умов погоди
  • вибрати можна в будь-якому колірній гамі, без праці нанести свій логотип і цифри
  • сучасне покриття дозволяє легко очистити бруд і видалити графіті.


Контейнери у використанні

Як і будь-який бак, пластиковий контейнер легко спустошується за допомогою гідравлічного крана на сміттєвій машині. Також на контейнерах для зручності у використанні є нижні шарніри, які розташовані по периметру стінок контейнера і нижні петлі на центральному кронштейні.


У контейнерах для паперу і пластика передбачений водозабір всередині уздовж стін. Всі стіни покриті анти займистим покриттям. У контейнерах для скла передбачено шумопоглинання. Також є багатокамерні моделі, які мають кілька отворів для різних відходів.

Сортувати або не сортувати сміття-особиста справа кожного, але якщо кожен зробить правильний вибір, наша планета стане набагато чистіше. Адже з року в рік на планеті виробляють близько 2 млрд.тонн нерозкладаних комунальних відходів, і з наступними роками обсяг тільки збільшитися. Якщо сортувати відходи і не застосовувати їх повторно (як Вторсировину), то через десять років наша планета перетвориться в одне велике звалище.