Вуличні металеві урни-попільнички для недопалків

Від того, наскільки функціональна попільничка для недопалків, розташована всередині або зовні приміщення, залежить простота підтримки чистоти. Якщо сміттєвий бак акуратний, охайний, легкодоступний — навколо буде чисто, а прибиральникам не доведеться витрачати час на збір недопалків по всій території установи. Сьогодні розповімо про те, як вибрати вуличні урни-попільнички, на що звернути увагу і яка їх ціна.

Урна-попільничка циліндрична стандартна

Виріб виробляють з нержавіючої сталі AISI 430. Ця урна має зручну циліндричну форму і призначена для збору попелу, недопалків, а також різного сміття. Виріб універсально підходить для установки в приміщенні або на вулиці в місцях для куріння.

Головна перевага-матеріал. Нержавіюча сталь стійка до корозії, термічним впливом і не псується внаслідок гасіння недопалків. Верхня частина - це контейнер для збору попелу і недопалків, знизу знаходиться ємність, куди зручно викидати різне сміття. Така конфігурація дозволяє вберегти урну від займання. Значна вага не дозволить баку падати внаслідок поривів вітру.


Ще одна перевага-простий догляд. Урну досить протирати вологою ганчіркою і можна обробляти будь-якими дезінфікуючими складами. Цей виріб випускається з висотою 60 см і різним діаметром. Також є можливість вибрати різні кольори, що дозволить підібрати урну до будь-якого дизайну приміщення або вуличної зони для куріння. Вартість циліндричної попільнички-урни стартує від 740 гривень залежно від обраного діаметру. Це самий універсальний варіант.


 

Урна-попільничка циліндрична з решіткою

Ще один функціональний в застосуванні варіант урни попільнички, у верхню частину якого поміщена спеціальна чаша з гратами. Матеріал - та ж нержавіюча сталь AISI 430, що і у попередньої моделі, відповідно урна не схильна до корозії, не іржавіє, не деформуються при гасінні недопалків. Обсяг урни 15 л, чого цілком достатньо для установки в громадських місцях з великим трафіком. Основна принадність цієї моделі-знімна чаша з гратами, яку легко очистити в будь-який момент.


Підходять такі урни для установки в приміщеннях, а також в зонах для куріння у готелів, готелів, кафе, казино, офісів і будь-яких інших установ. Догляд за урною простий: її можна мити водою, протирати вологою ганчіркою або обробляти будь-якими дезінфікуючими засобами. Висота виробу становить 60 см, а діаметр 26 см, є хромоване покриття. Урна виглядає сучасно і підходить для будь-якого інтер'єру або установки на вулиці.

Ціна урни з решіткою 1000 гривень.